Zoeken in deze blog

zondag 31 januari 2021

VOOR DE AFBRAAK van NIEUWE ZEEWEG 57

Hier weer eens een gezellige en tevens  feestelijke bijeenkomst in de traditie van Opoe Zeeweg. In de mooie kamer waarin tante Nel resideert , wordt opnieuw een verjaardag gevierd.
Dat er veel makke schapen op een klassieke bank passen wordt hier wel bewezen.  Lang geleden, dat  wel. Nog eventjes een blik op de bezetting of is het in dit geval de "bezitting" van al dat 'vintage' treip:  geheel rechts :
  • Tante Bets van Diemen-Rijnders, telg uit het beroemde plaatselijke toneelgeslacht bij HTIOS en die samen met haar Zus Gras wereldberoemd werd in de speelfilm "De vierde Man".
  • An Rijnders nog verleden jaar verkozen door de Jeugd tot Winnares van De Ouderen 
  • Ome Henk Verhoeven in gezelschap van dochter Anneke, echtgenote  AnToebak en dan 
  • Maija, als sluitstuk op de eerste plaats, last but not least :   als Opoe Zeeweg's  Blogspotwoordvoerder.  
Het uitzicht op de Kerktorens, nu niet zichtbaar door reflectie van de ruit in het nachtelijk duister, krijgt u er bij! 
Het uitzicht op de Kerktorens met deze foto van eigen makelij biedt een vorstelijk vergezicht vanaf de Koepelweg op het oude dorp.  Daar diep in dat dal is ook nog een schim van ons oude cafĂ© te zien. De titel vorstelijk ontlenen we aan de door  Koningin Wilhelmina der Nederlanden uitverkoren plek voor het maken van haar lenteschilderijen.   De verwijzingen naar alle al geschreven stukjes in al die vele andere blogs, u houdt ze tegoed! Dank dat ik u het leven van mijn grootmoeder onder de aandacht heb mogen brengen als INFLUENCER  voor een samenleving vol respect: u mag ook luisteren naar de door mijn zus  ingesproken  PODCAST. WIJ HOREN WEL WEER VAN UW WENSEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten