Zoeken in deze blog

maandag 8 maart 2021

Standbeeld voor Mia Verhoeven en An Augustinus

 


Vandaag 8 maart 2021 vieren we INTERNATIONALE VROUWENDAG , ook in de mooie bollen- en badplaats Noordwijk. Met zo extreem veel kandidaten, de een nog liever, knapper, ontwikkelder, gemanierder, bereisder, menselijker, overtuigender, talentvoller,  behulpzamer, ach je kunt natuurlijk nog een grote rij van dure woorden toevoegen aan deze rij van uiterst prominente kandidaten, zonder iemand te kort te willen doen wordt de keuze bepaald door een hoogst partijdige jury en wel: 

opoe zeeweg kiest:

Opoe Zeeweg  kiest vandaag voor haar kleindochter MIA VERHOEVEN te samen in beeld met An Augustinus. Stel Wereldwijven. Spontaan en enthousiast stamt deze foto uit  een terugblik op de jonge jaren zeventig. Ook wel op de de ontwikkeling van Noordwijk  qua een het allesomvattende cultuur- en jeugdwerk, 
"DE KUIP'', hét toppunt van georganiseerd vrijwilligerswerk voor werkelijk ALLES en nog veel meer. Voor een indruk van de MEGA talentontwikkeling en de creativiteit, die , samen met vele anderen door hun enorme persoonlijke inzet  dit in Noordwijk tot stand  brachten in de opstandige jonge jaren zeventig....en het wordt de hoogste tijd, om er na vijftig jaren eens een jubileum tentoonstelling aan te wijden en geniet van deze bescheiden kleine impressie in het kader van : Macramé me ons mee"!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten