Zoeken in deze blog

woensdag 27 februari 2019

Mia's Verjaardag



De verjaardag van Mia! Het was aan Opoe's aandacht ontgaan: spijt me ten zeerste. Lang  niet  in de gelegenheid geweest om te computeren en wat in het oog springt bij de opening van Opoe's mailbox  is het inmiddels alweer uit 2018 daterende verzoek om haar overlijdensbericht te plaatsen in de familiesaga verwoord in Opoezeeweg. Met het lezen van de tekst in het bericht valt haar geboortedatum op: 27 februari, precies vandaag ! Toeval? Lieve Mia, je was een prachtig én krachtig bijzonder en lief mens,  bron van inspiratie voor velen. Daarom hier deze jeugdige afbeelding. Geheel op links afgebeeld richt ze haar blik de fotograaf. Naast haar zus Coby en nichtje An. Dank je voor al de inzet voor je gezin en niet te vergeten je dorp Noordwijk waarin je via jouw verslaggeving in de lokale media vele inwonenden openheid bracht over plaatselijke aangelegenheden . 


maandag 18 februari 2019

Gefeliciteerd Lieve tante Leni Verhoeven


18 februari heel lang geleden! Tante Leni en Kleine Keesje.  Hier poseert ze als plaatsvervangend grootmoeder voor haar helaas veel te jong overleden jongste zuster Maike.  Trots is ze met deze prachtige nazaat. Hoe blij zou ze hier haar eigen nageslacht hebben geshowd.  geknuffeld en verwend!  
Wat die kleine baby betreft? Doet het nog altijd super! Is nu al weer vol vaart onderweg naar zijn   pensioengerechtigde leeftijd Lijkt nog altijd net zo vrolijk als toen die dag met de aandacht van zijn oud-tante.. 
Op de achtergrond de  petroleumlamp blinkend op het buffet  moest iedere week  worden gepoetst. Toen, lang geleden. Maar nog altijd zorgzaam bewaard gewaardeerd om de herinnering aan die lieve, hardwerkende tante Leni, gekoesterd op een stoffig hoekje van de zolder vraagt ze soms  met  een onverwacht oplichtende lichtstraal een gouden glans op de herinnering aan Tante Leni.