Zoeken in deze blog

dinsdag 4 oktober 2016

Muzikale Meisjes de kleindochters van Opoe Zeeweg

AANVULLING
Vandaag, net bijgekomen van al het vakantie tumult, een welkome aanvulling op de blog gemeld vanuit de zuidelijke staten: Hebje dat gelezen? Arie Westgeest en het Accordeongezelschap Melodia, In het ledenblad van het Genootschap OUD-Noordwijk Winter 2016/2017/Nr.178 geschreven door AndrĂ© van Noort.  Op deze foto staat - op slagwerk- achteraan in het midden, Piet Verhoeven.

Melodia, de accordeon club waarvan de zusjes Rie en Inez Verhoeven deel van uit maakten in die spannende jaren 50. Nog meer bekende gezichten zijn te ontdekken....De Westgeestje, de Caspersjes. De Ridder,  u kent ze waarschijnlijk allemaal nog bij roepnaam......Muzikaal, broer Piet Verhoeven  beroemd drummer in een dansorkest.....allemaal geoefend op oma's Piano op zondagmorgen na de kerk bij Opoe Zeeweg, in de deftige kamer oefenen we  eindeloos " boer er ligt een kip in het water" , het publiek: 2  prachtige satijnen sofa-poppen......alleen maar kijken; nergens aankomen hoor!
Melodia boekte veel succesen; een kleine bloemlezing uit de regionale nieuwsbladen.



Het koperen bestaansjubileum viert de vereniging in 1959 in zaal van der Geest te Noordwijkerhout. Steroptredens van de Kleinde Gerda Caspers en de dito Chris van der Meer. Voorzitter Martien de Ridder,,,,,,,zijn er CD's van?





Geen opmerkingen:

Een reactie posten