Zoeken in deze blog

donderdag 15 april 2021


Ina, de gestrikte fee op deze foto, in een prachtige met  grappige figuurtjes , door haar "grote Zussen" onder het kritische oog van moeders Catrien gebreide wollen kriebel trui, die , hoe ingewikkeld ook het breipatroon, zonder het kleinste telfoutje of -gevallen steken, werd afgeleverd.
Op de  foto hieronder is Ina met links zus Rie en rechts zus Co Verhoeven.


Het valt op te maken uit de vastberaden blik van Ina en herdershond Maxi: ze zijn vast besloten de Wijde Wereld in te gaan; Over alle avonturen ,Inez zoals zij zich in haar volwassen leven noemde, kunnen wel heel veel dikke boeken worden geschreven, maar hier nog een mooie impressie van de muziek uit de jaren 50: Wereldberoemd in Noordwijk. Met de TV uitzending van "Flessen Arie Westgeest" Leider van Melodia, onderste rij Zus Rie met naast haar Ina/Inez.....
Lieve nicht Beterschap en veel lieve herinneringen aan de Fam.

Wat is de BOLLENSTREEK zonder BLOEMENCORSO en BLOEMENMOZAIEKEN ? 


woensdag 14 april 2021

Ome Kees was getrouwd met Maarse & Kroon


'En telkens weer  kwam er een stel lolbroeken die, én op partijen of andere feesten -na het drinken van een borreltje-  aan het te Leimuiden gevestigde echtpaar van Immerseel - Verhoeven deze zeer persoonlijke vraag stelde: Wie is het meest belangrijk in jullie huwelijk? Waarop het antwoord door hetzelfde stel gniffelende lolbroeken werd gegeven: Maarse en Kroon natuurlijk.
Ach en er viel misschien wel vorm van waarheid in te bespeuren.  Trots was de echtgenoot van mijn tante Rona op zijn baan als Chef Vervoer






Tot slot......kijkt u maar zelf, vanaf het prille begin, de garage van M&K waar het  jeugdige echtpaar zich vestigde die  schatjes van kinderen hebben ze vast even geleend, want  hun huwelijk bleef tot groot verdriet  kinderloos.