Zoeken in deze blog

zaterdag 7 oktober 2017

Tante Roon........ook alweer 110, (7-10-1907)

Wandelen met de hond, zeilen en de winter door zwemmen in de Westeinderplas...........mooi toch! Zo worden we allemaal nog wel eens 110!
Wandelen door de duinen in Noordwijk en poseren voor de 'gedroomde villa', uitstapjes onder leiding van heer gemaal Cees van Immerseel, gewaardeerd chef - chauffeur bij Maarse en Kroon, streekvervoer op Leiden en vice versa. Eén ding is heel jammer: Wie zijn toch die schattige kindertjes met de smetteloze petjes en de elegante dames poserend vóór de luxe auto met het kenteken EZ 1412.......weet u het........laat het opoezeeweg even weten!
Waar blijft de tijd......wanneer kon je nog een woonhuis laten bouwen voor de somma van 2 duizend en 4 honderd en 25 guldens.......
Nog een leuke woning ook! Aan de Westeinderplas te Leimuiden. Boven zie je het bordes, de voordeur en de eigenaresse van de woning, boven rechts, in gezelschap van haar zus Maike en drie nichten, twee uit Lisse en één uit Noordwijk.
Ach waarom nu alweer al die plaatjes? Opoe Zeeweg vind ze zelf zo leuk! Vandaar!!!!!!


donderdag 5 oktober 2017

Agnes Verhoeven, Leven met een Lach

Zeven vrolijke foto's en een lieve herinneringen aan 'Aggie".......in de eerste plaats haar kinderen; zoon Michael en dochter Chantal, met als extra toegift haar kleinzoon een schatkist vol met haar aller mooiste familie juwelen.......Kan nog uren doorgaan met herinneringen.....haar zorg en liefde voor haar zoontje die ondanks alles toch maar zeven jaar mocht worden, een uitstapje naar Amerika en de dagen in de Vigolo-Bar.......boeken vol kunnen het worden...........volgend jaar misschien.......
Derde prijs voor de versierde Snoek in de kleurrijke Sleutelstad stoet....zoek nog een foto!