Zoeken in deze blog

zondag 22 januari 2017

Jan Hoogkamer en zijn tante Marie

Antwoord op deze vraag: "Wie weet of Johannes Antonius Gerardus Hoogkamer in het gezin van de zus van zijn moeder opgroeide"........Is met ja beantwoorden. Na zijn geboorte op 15 mei 1943 werd hij door zijn moeder bij haar zus in de Bijdorpstraat 14 gebracht. gebracht. Hij is op 28 mei 2007 overleden te Arnhem.  Over de tussenliggende periode is nog niets bekend. Hoe zijn leven verliep. Over het leven van zijn in 1941 geboren zus Maria Jacoba Theresia Hoogkamer is niet veel bekend.

 

De mooiste reactie  tot nu toe is het bericht dat komt van de dochter van Piet Verhoeven  ( omdat: medio september ontvingen we een mededeling dat Piet Verhoeven  zou zijn overleden) ......Hij leeft en geniet van het leven en hij kan zich  het verblijf in het gezin van Jan Hoogkamer heel goed herinneren..........we gaan dus nog meer lezen!

  Maria Jacoba Theresia voor een korte periode, waarna zij bij haar grootvader in Noordwijkerhout kwam te wonen. Voor meer details die helpen meer info te verzamelen kun je ook een mailtje sturen  naar opoezeeweg.

donderdag 12 januari 2017

Wie weet het antwoord op deze vraag?


P.s Op de foto is te zien Maria Verhoeven-van Denzen met Rietje en Jan Hoogkamer en haar oudste zoon Pieter.
 
 van links naar rechts: Mia en Cobie Verhoeven met hun nichtje An Rijnders
In mijn zoektocht naar familieleden stuitte ik op internet op uw blog/site " opoezeeweg".
Hier trof ik een aanknopingspunt bij Marie van Denzen. Marie is een zus van mijn oma, de moeder van mijn moeder.
Volgens ons bekende informatie heeft de broer van mijn moeder, Jan Hoogkamer, bij het gezin Verhoeven/van Denzen gewoond.
Graag wil ik hierover meer te weten komen.
En dus de vraag aan u of u ons verder kunt helpen.

Alweer eeuwen geleden stond deze vraag in de mail van OpoeZeeweg. Maar u weet hoe dat gaat, even geen bereik, een paar reisjes, druk, druk, druk, druk........dus vandaag dan eindelijk gevonden en....helaas.........Piet en Cobie kunnen we het niet meer vragen........en niemand kan het raadsel oplossen.....dus lieve lezers, laat de raderen draaien en maak Louise, de vraagstelster helemaal blij in 2017.............Wie weet het antwoord op de vraag: Maakten Jan en Rietje Hoogkamer ooit deel uit van het gezin van ome Piet en tante Marietje????????

De mooiste reactie  tot nu toe is het bericht dat komt van de dochter van Piet Verhoeven ......Hij Leeft en geniet van het leven en kan zich Jan Hoogkamer goed herinneren..........we gaan nog meer horen....blijf kijken!